Special Sports

Special Sports

Luxe 'sports- and healthclubs' te Amstelveen, Zoetermeer en Landgraaf, topsegment van de markt

 

  • Rol: financieel toezichthouder t.b.v. aandeelhouders; herfinancieringen en uitbreidingsstrategie. Haalbaarheidsstudies diverse locaties in binnen en buitenland.
  • 2.000 tot 5.000 m2, marktconforme huren & upgrading complexen
  • Periode 2002-2004

De succesvolle keten van luxe sportscholen/health clubs Special Sports heeft na de opening in 2002 van de 5.000 m2 grote vestiging in Amstelveen in de zomer van 2003 haar vestiging in Landgraaf (L) geopend. De vestigingen in Zoetermeer en Landgraaf zijn beide huurder bij de Snowworld keten van indoor skibanen, een succesvolle combinatie die synergie teweegbrengt. Het concept van Special Sports, wat in het topsegment van de markt opereert, zorgt voor een stabiele omzetgroei door de jaren heen, momenteel wordt er studie verricht naar 3 nieuwe vestigingslocaties. Naast de Special Sports keten (2.000 m2 tot 5.000 m2) wordt er ook gewerkt aan een M2MAX franchise concept, een keten van kleine clinics (200-300 m2) die zich specialiseert intensieve individuele health & fitness begeleiding.

T.b.v. van beide ketens wordt de financiële toetsing ter hand genomen, de relaties met de banken onderhouden en (her)financieringen geregeld.

 

 

Website: http://www.specialsports.com